mandag 19. september 2011

Onsdag 21 September spiller bandet Highasakite på Månefisken i Oslo. Supportbandet er The beauty bag. The beautybag går på scenen ca 21.00 CC: 100,-






HIGHASAKITE
består av Ingrid Helene Håvik på vokal (Your headlighs are On), Trond Bersu på trommer (PELBO) og Øystein Skar (Sacred Harp) på synther og perk. Bandet har akkurat spilt inn sitt debutalbum i det kjente Ocean SOund på Giske, da med THomas Dahl fra Krøyt som produsent og gitarist.
Bandet vant Momentiums musikkpris for 2011 i Juni, og nå er bandet ukas urørt på P3.
Helaften med 2 band, masse folk og påfølgende god stemning! —-.-.......-.........-...-...-.-—-—-—-—-
Slik beskriver Urørt-juryen Highasakite-låten «Indian Summer»:
«Som en varm bris blåser HighasaKite på deg med mystikk og en detaljrikdom som oppleves både behagelig og frisk. «Indian Summer» har kvaliteter som kan minne om universet Lykke Li leker seg i -- sval elektronisk popmusikk med sterk meloditeft og suveren stemmeprakt.»
Noen presseomtaler kan man lese her:
http://www.nrk.no/urort/ArticleWp.aspx?p=9132
http://www.adressa.no/kultur/musikk/article1690100.ece
https://www.sbm.no/default.aspx?menu=310&id=1374

THE BEAUTYBAG
På grensen til popmusikk!
The Beautybag har et sterkt fokus på tekst, stemningsfulle arrangementer og flerstemt sang. Rytmisk beveger bandet seg mellom americana, pop og jazz.
The Beautybag består av singer/songwriter Richard Nygård på vokal og gitar, Morten Minothi Kristiansen på kontrabass, og Kjetil Strømme på piano. På konsert har de med seg Sigmund Nilsen på trommer, og Eivind Norseng på dobro og lap steel-gitar.
Sjangermessig spiller bandet en musikk inspirert av artister som Bonnie Prince Billy, Josh Rouse, Joni Mitchell, Leonard Cohen og Tom Waits.
The Beautybag arbeider for tiden i studio med et album som skal utgis i februar, 2012. Albumet gis ut av det uavhengige labelet OffTheRecords.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Bloggarkiv